Pravila korišćenja

srpcafev2

Korišćenjem bilo kog dijela www.srpskacafe.com, portala „SrpskaCafe” (u nastavku samo srpskacafe.com), znači da prihvatate sva pravila korišćenja navedena u ovom tekstu.

Smatra se da su korisnici srpskacafe.com u svakom trenutku upoznati sa pravilima korišćenja i da su ih razumjeli u cjelosti.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja.

Nijedan dio srpskacafe.com portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

Portal srpskacafe.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetilaca i linkova na spoljne stranice.

Portal srpskacafe.com omogućava korisnicima da koriste njegove sadržaje besplatno, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Portal srpskacafe.com objavljuje sadržaje u dobroj namjeri. Korisnici koriste sadržaje na sopstvenu odgovornost i srpskacafe.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup portalu srpskacafe.com i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

Portal srpskacafe.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava srpskacafe.com portala i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (srpskacafe.com, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je srpskacafe.com povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti razmotren u razumnom roku, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi

Portal srpskacafe.com sadrži linkove na veb-stranice izvan vlastitog portala.

Portal srpskacafe.com linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan sopstvenog portala.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više