Tehnologija

Šta sa sobom nosi deaktiviranje, a šta brisanje Facebook profila?


Između brisanja i deaktiviranja Facebook profila postoji ogromna razlika. Čak i ako se odlučite na potpuno brisanje naloga sa ove socijalne mreže, imate 90 dana da se predomislite.

Deaktiviranje je napravljeno za ljude koji nisu sigurni oko brisanja. Brisanje profila je malo drastičniji potez – ako izbrišete Facebook profil, vaši podaci će nestati.

Ako deaktivirate profil, više se nećete pojavljivati u rezultatima Facebook pretraga. Vaš profil i vaši lajkovi će nestati sa Facebooka, ali i dalje će biti sačuvani u njihovoj bazi podataka.

Ako izbrišete Facebook profil, vaš profil će jednostavno nestati. Puno brisanje se, doduše, neće desiti odmah već nakon definisanog vremenskog roka – u slučaju da se ipak predomislite.

Facebook će vaše podatke i profil arhivirati 90 dana nakon zahtjeva za brisanjem, a vaš profil ostaće nedostupan. Nakon konačnog brisanja neke informacije o vama će i dalje postojati, ali većina toga će biti obrisano. Ukratko – pretvorićete se u statistiku.

Besplatnu Android aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.


Možda vas zanima

Google poslao vještačku inteligenciju u svemir

K1

Italijansko čudovište: 900 KS, V12 bez turba i do 10.200 obrtaja!

K1

Zašto automobili zimi troše više goriva i koliko to povećava troškove vožnje?

K2

Reddit zaključava platformu: Bez naloga nema gledanja sadržaja

K1

Hakeri ispraznili više od 700 računa na Polymarketu

K1

Sjevernokorejski hakeri pokrali milijarde sa Binancea

K1

Predaj komentar

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala srpskacafe.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više